Välkommen till din Tandläkare på Östermalm! Letar du Tandläkare på Östermalm?

Din Tandläkare på Östermalm, Lider du av tandläkarskräck? Kom förbi på en kaffe, du hittar oss ett stenkast från Östermalmstorg. Vi som jobbar på Tandläkare Östermalm har alla en gedigen erfarenhet av tandvård. Vårt mål är att varje patient ska känna sig trygg hos oss och få tandvård av bästa möjliga kvalité. Vi vill också att vården ska ske på ett varsamt, effektivt och trevligt sätt. Du kommer givetvis att bli behandlad av samma tandläkare och tandhygienist varje gång. Bra tandläkare handlar mycket om kunskap & förtroende. Vi erbjuder dig att komma till en tandläkare som du själv väljer. Vi tycker att det är roligt att lära känna dig, det underlättar också samarbetet.

Allt för dina tänder under samma tak

– 6 goda skäl att välja Tandläkare Östermalm.

Här får du 6 goda skäl att välja oss! Längst ned på sidan kan du registrera dig som kund hos Tandläkare Östermalm, så att vi kan kalla dig till din första undersökning. Välkommen!

Höga ambitioner

Vi vill ge dig Östermalms bästa tandvård. Det handlar om kvalitet och långsiktighet, men även om att du ska känna dig trygg och omhändertagen. Vi vill att alla ska vara glada att gå till tandläkaren och vi arbetar för din goda tand- och munhälsa genom hela livet.

Nöjda kunder

På Tandläkare Östermalm mäter vi hela tiden hur nöjda våra kunder är och vi kan med stor glädje konstatera att vi ligger i den absoluta toppen i branschen.

Teambaserade tandläkare

Vi jobbar i ett tandläkarteam så att du alltid får samma tandläkare, tandsköterska och tandhygienist. Du kan fritt välja vilket team du vill. Hela din familj går till samma team.

Lokal Tandläkare på Östermalm

Tandläkare Östermalm ger dig bekväm tandvård med nya generationens studier lokal tandläkare. Du får en helt ny upplevelse, förståelse och delaktighet, när du använder dig av en lokal tandläkare på östermalm. Välkommen till din långsiktiga och goda tand- och munhälsa.

Marknadens bästa garantier

Tandvård ska vara trygg. Därför erbjuder Tandläkare Östermalm marknadens mest generösa garantier. Det innefattar även Nöjd Ny Kundgaranti som innebär att du inte behöver betala för din första undersökning om du inte är nöjd med den.

Snabb hjälp vid akuta behov

Vid akuta besvär försöker vi alltid hjälpa till samma dag. Ring oss så hjälper vi dig

”foretagsbloggar.nu”