Tandblekning på Östermalm

Med tiden kan tänderna bli missfärgade av mat och dryck, då kan en tandblekning hjälpa Dig att få tillbaka ditt vita leende! Även Du som är äldre kan med gott resultat ljusa upp Dina tänder, det tar bara lite extra tid. Vid framställning av skenor ingår allt blekmedel tills Du är nöjd! När vi utför en tandblekning använder vi oss främst av hemblekning med individuellt anpassade skenor och säkra dokumenterade blekmedel för bästa resultat enligt Socialstyrelsens utredning (Artikelnr 2008-123-9). De blekmedel vi använder innehåller minst 20 procent vatten. Du får då en säker och skonsam blekning som du dessutom styr själv till ett resultat du är nöjd med. Naturligtvis kan vi komplettera med stolsblekning på kliniken. Vi använder för närvarande blekmedlet Whiteness Perfect som har använts av över 8 miljoner patienter. Kontakta oss vi har lång erfarenhet inom tandblekningar.

Tandblekningens steg för Angela Stangels Östermalm klinik informerar

Implantat
Ibland behöver en tand ersättas med ett implantat. Här samarbetar vi med närliggande specialist på Östermalm som utför operationerna medan vi på Tandläkare Angela Stangel utformar tänderna. Innan implantatbehandlingen behövs en omfattande undersökning som även innefattar en större röntgenundersökning. Vi samarbetar även med tandhygienist här på Östermalm samt specialister på tandlossning och käkbesvär.

Smile line
Nednötta tänder eller tänder som har stora skadade fyllningar eller missfärgningar kan vi på Tandläkare Angela Stangel åtgärda med fasader eller kronor. När det gäller större estetiska fall arbetar vi enligt SACD metoden så att man har större kontroll över slutresultatet. SACD –metoden består av tre steg;

Steg 1, Fullständig undersökning och anamnes samt patientens önskemål. Vi tar fram modeller på befintliga tänder och tar en fotoserie på hur tänderna och käkarna ser ut.

Steg 2, De nya tänderna vaxas upp på modellerna och visas för patienten. Nu kan patienten komma med synpunkter och tillsammans bestämmer Tandläkare och patient hur slutresultatet ska se ut.

Steg 3, Behandlingen tar sin början med slipning av tänder som ska behandlas, provisorier och slutligen porslinsfasader eller porslinskronor som ska på plats. Tiden man går med sina temporära tänder (vilka är gjorda efter de uppvaxade tänderna på modellen) är en bra tid för att känna efter hur det känns och hur det ser ut med de nya tänderna. Här finns fortfarande tid för justeringar till alla är nöjda med funktion och utseende.När det gäller färgtagning vid estetisk tandvård rekommenderar vi ett besök på tandteknikerlabbet. Ofta vill man bleka tänderna innan en estetisk behandling med fasader eller kronor.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.